Lichtjes voor Sophia 2010

8 december 2010

Op woensdag 8 december was het zo ver!!! De actie ´Lichtjes voor Sophia´ ging van start. Om 4 uur was Onomatopee aanwezig in de hal van het Sophia kinderziekenhuis om getuige te zijn van het optreden van Jeroen van der Boom. Gezamenlijk vertrokken we om half vijf naar de kerstboom die voor het Sophia kinderziekenhuis stond.

Koor Onomatopee startte met een optreden terwijl het publiek uit de hal toestroomde. De stilte die ondanks de vele bezoekers hoorbaar was, werd gevuld met de prachtige klanken van Stille nacht, heilige nacht. De lichtjes van de boom werden ontstoken door een druk op de knop, deze werd geactiveerd door aan de top van een hijskraan, een activeringspunt te maken. Deze punt werd er met grote nauwkeurigheid op de knop gezet, waardoor de lichtjes gingen branden. Er werd nog een toespraak gehouden van de voorzitter van “Vrienden van Sophia”en er werden nog een aantal cheques overhandigd. Nadat we bij de boom hadden gezongen vertrokken we met een groot aantal mensen naar het Ronald McDonald huis om daar voor genodigden nog wat nummers ten gehore te brengen, onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen was zeer tevreden en ging met een goed gevoel naar huis. De eerste stappen om weg naar een prachtig kerstfeest waren gezet.

Als dank kregen wij van vrienden van Sophia de volgende brief:

Geacht koor,

Graag willen we u bedanken voor jullie muzikale aanwezigheid tijdens de opening van onze kerstactie “Lichtjes voor Sophia” op 8 december j.l. Uw optreden zowel binnen als buiten gaf het hele evenement een extra kerstsfeer. Wij willen jullie bedanken voor het mooie optreden.

Wij, de gasten en de kinderen hebben de middag ervaren als zeer positief. Het concert van Jeroen van der Boom in de centrale hal was bruisend, het aansteken van het eerste lichtje bijzonder. Uw optreden onder de boom buiten en in het Ronald Mc.Donaldhuis was erg muzikaal. had een mooi kerstsfeer en gaf iets extra’s aan deze bijzondere dag. Wij waarderen het zeer dat u onze kerstactie heeft ondersteund. Het blijft geweldig om te zien hoeveel mensen het Sophia een warm hart toedragen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid, mede namens de kinderen.

Met vriendelijke groet,
Stichting Vrienden van het Sophia

Ronald Pfeiffer, voorzitter
Mendy Verburg, fondsenwerving
Manon Gommers, fondsenwerving

archief 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *