Lustrum III – Leslie

Lustrumstukje van onze jongste basonomapatee-35

Hallo, mijn naam is Leslie. Ik ben nu sinds een jaar met veel plezier volwaardig lid van Koor Onomatopee. We repeteren elke woensdagavond in het klaslokaal van het Libanon Lyceum waar ook alle muzieklessen worden gegeven van de school. Dat is voor mij heel nostalgisch, omdat ik daar zelf ook 2 jaar lang muziekles gekregen heb van Stephen. Ik ben zelf ook buiten koor veel bezig met zingen en muziek in het algemeen. Naast zingen, is gitaar spelen mijn grootste hobby.

Het is wel geinig nu ik erover nadenk. Toen Stephen mij lesgaf, sprak ik hem altijd formeel aan met meneer. Toen ik op het koor kwam, moest ik dat gelijk vergeten en hem Stephen noemen. Die omschakeling was vrij lastig.

Op het moment zijn we druk aan het oefenen voor ons eigen lustrumconcert en één ding is zeker: het gaat echt superleuk worden! Er zitten mooie en ontroerende stukken tussen, maar ook komische en hier en daar iets met jazz-invloeden. Kortom; je kunt ervan uit gaan dat het een zeer gevarieerde avond wordt (ben je dus in de buurt, of gewoon geïnteresseerd.. kom dan kijken!!). Oh ja, nu vergeet ik bijna om te zeggen welke stemfunctie ik binnen het koor heb! Ik ben een bas. Dat doe ik samen met mijn grappige, soms enigszins droge, mede koorlid en bas: Wim. Hij is tevens ook de volgende die een stukje gaat schrijven voor de site!

Hopelijk tot ziens bij één van onze concerten!

Lees hier hier alle andere lustrumverhalen.

Dit bericht is geplaatst in Lustrumverhalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *