De Tuyter officieel heropend

Zaterdag 26-11-2016) was het feest in Krimpen aan den IJssel. Want op 26-11-2016 werd De Tuyter officieel heropend. Tegelijkertijd vierde Muziekschool Krimpen, sinds kort gevestigd in De Tuyter, haar 55-jarig bestaan.

Het was een gezellige drukte! We werden ontvangen met een glaasje bubbels of een sapje, en een mix van muziek en geroezemoes kwam ons tegemoet. In de ontvangsthal waren meerdere podia gebouwd en verschillende zichtbare muziekinstrumenten beloofden een keur aan optredens.

Elke 55e minuut werd er spontaan ‘lang zal ze leven’ ingezet door een wandelend orkest (tja, ook als je, net op dat moment, bezig was met een optreden). Het mocht de pret niet drukken en het bandje zong, na de onderbreking, gewoon onverstoorbaar verder.

Tja, muziek in combinatie met een feestje kan natuurlijk niet zonder Vocal Ensemble Onomatopee! Wij hebben dan ook drie keer het feest op mogen luisteren met onze vrolijke noten. En omdat het inmiddels zachtjesaan al winters begint te worden (ja ja mijn autoruiten moesten alweer een paar keer geschrapt worden de afgelopen week) besloten we er meteen maar een warme winterse sfeer aan toe te voegen tijdens ons derde optreden; van ‘The most wonderful time of the year’, via het ‘Winter wonderland’ eindigden we met onze ‘Sleigh Ride’ het concert, de mensen in vrolijke kerstsfeer achterlatend. (Bedankt voor alle complimenten!)

Kortom echt een feestelijke dag! En nu op naar 17/12: ons kerstoptreden!

Wie weet zien wij u daar weer?

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *