Lustrum I – Wil

Lustrumstukje van onze penningmeester/secretarisonomapatee-33

Tja…. Wat moet je nu als je de eerste bent die een stukje gaat schrijven voor deze site? Ik ben namelijk bang dat ik voor iedereen het gras onder de voeten wegmaai wanneer ik eenmaal begin. Dat is nu juist niet de bedoeling. Als Koor Onomatopee gaan we dit lustrumjaar er met zijn allen voor zorgen dat we één mooi verslag krijgen wat hetzelfde klinkt als de muziek die wij laten horen!

Want het is nogal wat!
Vijf jaar geleden zijn we gestart met enkele leden. We hadden toen niet zoveel om mee te beginnen. Wat we wel hadden is een kanjer van een dirigent/arrangeur die het met ons aandurfde. Dus aan het werk. Stephen zorgt voor muziek, wij aan de slag om een passende naam te bedenken. Dat werd een lastige want hoe gaan we ons noemen zonder in de traditionele namen terecht te komen. De naam Onomatopee (inmiddels al wel bekend onder u) kwam naar voren en iedereen stemde daar mee in. Nu naar de notaris om een vereniging te worden en een website opzetten. Want wij willen iedereen onze voortgang laten meebeleven!

En die voortgang is er zeker. Want nu, bijna vijf jaar later, zijn we hard bezig om prachtige nummers in te studeren voor ons lustrumconcert wat in juni gaat plaatsvinden.

Kortom:
Onomatopee: een groep lieve mensen die onder de professionele leiding van Stephen B. Rothman hard werken om mooie Onomatopeeën ten gehore te brengen.

Als penningmeester kan ik nog heel lang doorgaan maar ik geef graag nu mijn nootje door aan de sopraan: Monica.

Lees hier hier alle andere lustrumverhalen.

Dit bericht is geplaatst in Lustrumverhalen. Bookmark de permalink.

Één reactie op Lustrum I – Wil

  1. Riet Tolhuijs schreef:

    lieve mensen,
    Ik volg jullie al een hele poos, jullie zijn onder mijn aandacht gebracht door Merleyn. Heb jullie ook horen zingen via mijn IPad. Er komt een tijd, dat ik jullie in het echt wil horen zingen. Het is alleen een beetje ver, wij wonen in Den Helder. Wens jullie heel veel zang plezier, en ga zo door. Heel veel succes.
    Groet van Riet Tolhuijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *