Korenfestival Noordwijk 2015

PHOTO_20150613_151514Op zaterdag 13 juni stonden we in de St. Jeroenskerk in Noordwijk. Tijdens dit korenfestival zongen koren uit heel Nederland en verder om geld in te zamelen voor het Willem-Alexander kinderfonds. De opbrengst van de dag bedroeg maar liefst €3000,-.

Sommige van onze koorleden waren al een dag van tevoren naar Noordwijk om te genieten van alle fantastische activiteiten die eromheen georganiseerd werden. Het korenfestival viel namelijk samen met de jaarlijkse Markt onder de Linden. Op zaterdag was het gezellig druk en vol goede moed stapten wij de St. Jeroenskerk in. Wat een prachtige kerk is dat. En om als koor in een kerk te zingen is altijd spannend vanwege al het gegalm. De dirigent had daarom speciaal nummers uit ons repertoire gekozen die daarbij pasten, zoals: Concrete Angel, You are the new day en Let this child be born in you (uit the Promise).

Het optreden ging heel goed en de mensen waren ontzettend enthousiast. We zijn door de organisatie zelfs ‘vernieuwend’ genoemd. Ook was het voor ons leuk om andere koren te horen zingen. Vooral het afsluitende koor Rough Diamonds dat helemaal uit Engeland was gekomen was erg indrukwekkend. Al met al een zeer geslaagde dag. De foto’s volgen binnenkort.

Op dit moment zijn we nog bezig met de laatste loodjes voor ons lustrumconcert van komende zaterdag. We hopen dan minstens zo vernieuwd te zijn als in Noordwijk. De laatste kaartjes staan nog in de verkoop, wees er snel bij! Klik hier voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *