Een zeer geslaagd eerste lustrumconcert

Het is inmiddels alweer twee maanden geleden, de zomervakantie is afgelopen en de eerste repetitie is zelfs alweer geweest; maar wat was het gaaf hè, het lustrumconcert!

IMG_0262 - Version 2“De laatste doorloop”

Al vroeg in de middag kwamen we aan in het theater voor de generale repetitie. Met alle stoelen nog leeg maakten we ons op voor een spannende avond met een avondvullend programma waarin we twee kanten van 5 jaar Onomatopee zouden laten zien. De fotograaf (www.milagroelstak.com) was al lekker vroeg aanwezig om onder andere ook een laatste peptalk en de taart (jaja, onze dirigent vierde zelf ook een lustrum) vast te leggen.

“De eenakter”IMG_0496 - Version 2

Voor de pauze lieten we het publiek een zogeheten eenakter zien, gebaseerd op ons Nederlandstalige repertoire. We gingen hierbij aan de slag met heel herkenbare thema’s zoals: verlangen, liefde, eenzaamheid en wanhoop. Verschillende liedjes werden hierbij afgewisseld met scènes en illustratief beeldmateriaal. Op deze foto zie je hoe onze mannen het nummer ‘Internet’ zingen, over het vinden van liefde op het wereldwijde web.

IMG_0545“De tweede helft”

Na de pauze sloegen we iets meer de geplaveide koorwegen in met juist Engelstalige nummers. We vertegenwoordigden hiermee een breed scala aan stijlen uit ons veelzijdige repertoire. Denk aan klassiek (Jerusalem, You are the new day), jazz (Mister Sandman, 42nd street) en pop (I don’t wanna hurt no more, Africa).

Wat een fantastische afsluiting van de eerste helft van ons lustrumjaar, op naar deel twee. Voor alle foto’s, klik hier. We hopen jullie allemaal in ieder geval terug te zien op ons grote kerstconcert en misschien wel op een kerstmarkt of het komende Groot Dordrechts Korenfestival. Jullie kunnen nog meer van ons verwachten dit jaar. Dus hou onze agenda en onze Facebook goed in de gaten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *