Een geslaagd lustrum voor Voices4Life

IMG_0197Zaterdag 9 april stonden we weer in het geweldige Isala Theater in Capelle a/d IJssel voor  Voices4Life.  Tijdens dit benefietfestival zingen de gehele dag door allerlei koren in het theater om geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar waren er twee goede doelen: Stichting Roparun en de Maag Lever Darm Stichting. De uiteindelijke opbrengst was ruim €9000,- !

Ieder koor doet ook elk jaar een eigen inzamelactie. Wij hielden dit jaar een heuse loterij waarbij onze Onomatofans een aantal fantastische prijzen konden winnen. We willen iedereen die ons heeft geholpen te helpen nogmaals hartelijk bedanken.

Tijdens het optreden hebben wij getracht een sterk gevarieerd repertoire te tonen. We zongen onder andere Nederlandstalig, close harmony, pop, musical, funk en gospel. Het waren voornamelijk nieuwe nummers en we hebben in de weken ernaartoe dan ook heel hard gerepeteerd. We zijn zelf heel blij met het resultaat en hopen dat iedereen er ook van genoten heeft. Chantal Spoor Niks en Dirk Barnhoorn maakten deze prachtige foto’s.

Onder leiding van Don Henken sloten we met zo’n 400 zangers de avond af met een eerbetoon aan David Bowie. Het was een indrukwekkend optreden en een mooie afsluiting van een geslaagde dag. Wie weet tot volgend jaar!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *