Twee kerstdiners op één dag

21 december 2013

IMG_4298-001

Zaterdag 21 december was het de dag van de twee kerstdiners. Het eerste kerstdiner was georganiseerd door vrijwilligers van De Zonnebloem. Vanaf 11u konden de gasten genieten van een heerlijke kerstbrunch in de Sperwer in Krimpen. Om 13u kwamen wij aan in onze galakleding om de brunch compleet te maken met een mooi kerstconcert. 

We zongen in totaal drie sessies van elk ongeveer een half uur vol met populaire en traditionele kerstliederen. In de pauzes kon iedereen nog genieten van een heerlijk cupcakeje en een drankje en ook wij hadden nog een klein presentje voor de gasten meegenomen (Onomatotissues, altijd handig!). We konden duidelijk zien dat de gasten genoten van onze liederen en ook onze acts pakten in deze bijzondere setting goed uit.

Op verzoek hadden we een aantal traditionele kerstnummers die we normaal gesproken in het Engels zingen speciaal voor de Zonnebloem in het Nederlands ingestudeerd. De teksten van deze nummers stonden in het programmaboekje zodat iedereen met ons mee kon zingen. En dat werd dan ook met veel plezier gedaan. Wij beleefden uiteindelijk een enorm kippenvelmoment toen iedereen bij het laatste nummer op ging staan om samen met ons “Ere zij God” te zingen. We zijn blij dat we voor u mochten zingen en bedanken alle gasten voor de mooie en lovende reacties.

Rond 16u was het tijd voor ons om snel naar huis te gaan en ons om te kleden voor het tweede kerstdiner van de dag. We waren namelijk allemaal uitgenodigd om van een kerstmaal te genieten bij ons favoriete bestuur: Wil en Kees. En het was verrukkelijk, ze hadden zich duidelijk uitgesloofd. Alsof we nog niet genoeg hadden gezongen die dag kwam na het eten opeens een gitaar tevoorschijn en ging het zingen gewoon weer verder. Het was echt een hele fijne gelegenheid om ook kerst met elkaar te kunnen vieren én een goed laatste samenkomen voor het grote concert van maandag. Heel erg bedankt Wil & Kees!

archief 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *