Oefenweekend november 2012

11 november 2012

Eindelijk was het weer zo ver: op vrijdag 9 november begonnen we (alweer voor de vijfde keer) het “ONOMATOPEE-oefenweekend” in ons ‘stam-Hotel’ ARA in Zwijndrecht. We namen, één voor één onze intrek in de ons zo langzamerhand vertrouwde hotelkamer. Even wat opfrissen om vervolgens gezamenlijk te genieten van een gezellig en heerlijk diner compleet met de saladebar waar sommigen van ons al maanden naar uitkeken. Daarna installeerden we ons in de Waalzaal, waar we de overige gasten voor de tweede keer dit jaar met onze vrolijke oefen kerstklanken verblijdden. De eerste oefenavond moesten we opboksen tegen het huwelijkse feestgedruis van de buren in de zaal naast ons. Een mooie oefeningen concentratie, iets wat ons best goed af ging.

De volgende ochtend, al dan niet met een eitje van de kok samen ontbijten om daarna de rest van de dag, bijna de lunch vergetend,verder te oefenen aan onder andere “De Promise”, hét paradepaardje van onze kerstconcerten dit jaar. Aan het eind van de dag waren we het erover eens dat de in de maak zijnde “ONOMATO-tissues” voor het publiek zeker geen overbodige luxe zullen zijn, want jongens wat klinkt het al mooi!  Buiten “De Promise” werden natuurlijk de reguliere kerstnummers ook weer opgepoetst. Zo zingend kwamen we erachter dat we het afgelopen jaar grote vorderingen hebben gemaakt. Kerstnummers die we vorig jaar nog als “moeilijk” ervoeren hadden we dit keer binnen no time onder de muzikale knie.

Voor we het wisten was het zondagmiddag en moesten we onze koffers alweer inpakken voor de thuisreis. Moe maar voldaan en zeer tevreden over de grote sprong die we ook dit weekend weer hadden gemaakt keerden we huiswaarts.

archief 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *