Onomatopee presenteert: The Promise

11 februari 2012

PromiseMocht u naar een concert van Onomatopee willen, dan moeten wij u voorlopig teleurstellen. Een concert zit er op dit moment niet in, niet omdat we niet willen maar omdat we ons aan het voorbereiden zijn op: Kerst 2012. Jawel, Kerst 2012! Wij zijn druk aan het repeteren om een aantal kerstconcerten te geven van The Promise of Christmas.

Wat The Promise of Christmas zo bijzonder maakt, is de grote afwisseling van ritme en melodieën die er in naar voren komen. The Promise of Christmas is een meer dan 45 minuten durend muziekstuk dat in 1990 voor het eerst uitgevoerd werd in Nederland en ongekende reacties losmaakte bij het publiek. De uit elf delen bestaande compositie is een ontroerend en machtige getuigenis van het volledige kerstevangelie. Van de ouverture tot de finale wordt Gods plan met de wereld, zijn beloften, de lijn van de geschiedenis waarin die beloften waarheid worden en de hoop die voortkomt uit deze heilsgeschiedenis, beschreven. Treffend is de eenheid tussen woord en muziek in de uitvoering van dit muziekstuk. U zult genieten van melodieën die variëren van ingetogen tot triomfantelijk, ontroerend en feestelijk, die moeiteloos in elkaar overlopen.

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent geworden, maar helaas duurt het nog even voordat we het ten gehore zullen brengen. We zullen u wel op de hoogte houden van de vorderingen van dit prachtige muziekstuk. Blijf ons volgen!

archief 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *