Kerstdinerconcert in Facet

21 december 2011

Wederom was het voor alle leden van Onomatopee een race tegen de klok. Maar iedereen was op tijd bij het ontmoetingscentrum Facet, in Krimpen aan den IJssel. De zaal was feestelijk versierd, de tafels prachtig gedekt en de gasten kwamen rond 17:30 uur binnen druppelen. Vanaf het begin van de avond was er een gezellige sfeer en steeg Onomatopee boven zichzelf uit door opnieuw prachtige kerstnummers te zingen en met elkaar een bijzondere avond te creëren.

Tijdens het nuttigen van een heerlijke maaltijd konden de gasten genieten van het concert. Nummers als Christmas Pipes, Winter Snow. The First Nowell, The Twelve Days of Christmas en Star of Wonder passeerden de revue. Er waren momenten van ontroering, kippenvel en vreugde. Mede namens de organisatie van het facet kunnen we terug kijken op een geslaagde avond.

Deze afgelopen weken waren druk maar ook erg bijzonder. We zijn begonnen in Ahoy, via Dordrecht naar Kralingen om te eindigen in Krimpen aan den IJssel. Nu gaan we allemaal genieten van de feestdagen en wensen dan ook iedereen een gezond, gelukkig maar vooral een muzikaal 2012 toe.

archief 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *