De goedheiligman op bezoek

30 november 2010

Op dinsdag 30 november 2010 werden we bij Koor Onomatopee verrast met een bezoek van de goedheiligman. Inderdaad Sinterklaas was ons huisje niet voorbij gereden, nee hij was zelf naar binnen gekomen om even de genieten van de prachtige liedjes die de leden spontaan voor hem gingen zingen.

Dit was voor alle leden ook de reden waarom de schoot van Sinterklaas uitgekozen werd om hun persoonlijke kwaliteiten op zanggebied ten toon te spreiden. Zoals ook bij kleine kinderen, kwam het Sinterklaasje Bonne Bonne Bonne, een aantal keren voorbij. Gelukkig wisten een aantal leden nog wat andere sinterklaasliedjes waardoor erg soms solistische en soms koorzang de oren van de oude man binnenstroomde.

Sinterklaas had zelfs cadeautjes voor alle leden bij zich, nadat deze uitgedeeld waren was er al weer tijd om door te gaan naar al die kindertjes die nog op hem zaten te wachten. Nog even op de foto, in de krachtige armen van de heren, verloor de Sint echter zijn evenwicht en tuimelde voorover, wat overigens weer leuk was voor de foto.

Het was erg leuk om te bemerken, dat ondanks het feit dat onze leeftijd niet meer onder de zeven jaar zit, hij ons toch kwam bezoeken. Maar goed, we waren dan ook allemaal lief geweest. We hebben beloofd voor het komende jaar daar ook weer ons best voor te doen, dus wie weet. We wachten Sinterklaas 2011 met grote spanning af.

← archief 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *