Een avondje “onder de pannen”

Ter afsluiting van het seizoen gaan we met Onomatopee tegen de zomer altijd even wat leuks doen. En dit jaar gingen we onder de pannen.

Rond half zeven waren we verzameld in Krimpen om de avond te starten met een heerlijke (daar zet ik persoonlijk mijn vraagtekens bij, maar goed) crodino aperitivo. Ook kregen we allemaal een boerenzakdoek om – de dames een blauwe en de heren een rode – want we gingen naar het boer’nland.

Langs de dijk tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek (het leek wel alsof we in het buitenland waren voor de stadsratten onder ons) ligt de idyllische theetuin Onder de Pannen. Naast theedrinken kan men hier ook lunchen terwijl de elektrische fiets opgeladen wordt, slapen in een trekkershut of (in ons geval) genieten van een heerlijk verzorgde maaltijd. Gelukkig zat het weer mee en konden we fijn buiten zitten.

Nadat we onze buikjes rond gegeten hadden moest er natuurlijk ook nog even gezongen worden, wat kon in de gezellig versierde partytent. Behoorlijk hard werken met zo’n vreemde akoestiek (en een volle buik). Naast het feit dat we natuurlijk erg van zingen houden moest er ook nog eens daadwerkelijk gerepeteerd worden: zondag hebben we namelijk nog een laatste optreden! Om 14:00 zingen we mee met Music Generations op het Schouwburgplein tijdens het Rotterdam Unlimited festival.

Na een afzakkertje en een speech van het bestuur reden we uiteindelijk voldaan weer terug richting de dichter bevolkte wereld. Het was een heerlijke avond, met dank aan de weergoden maar vooral met dank aan het personeel van “Onder de Pannen”. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, wij komen zeker nog eens terug! Voor nu alvast een hele fijne zomer en hopelijk nog tot ziens zondag op het Schouwburgplein.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *